Tips!

Något som är riktigt roligt när man åker utomlands är att shoppa på sådana ställen som inte finns i Sverige. Det är bland det bästa jag vet. Att köpa saker som inte finns här.
Ett mycket bra exempel på det är butiken Victorias Secret. Det är mer än en butik, det är som att gå in i himmelriket!
Tyvärr kan man ju inte vara där så mycket som man skulle vilja, men det är väl det som är endel av tjusningen.

Iallafall, här är mitt tips om ni ska till någon flygplats, eller ännu bättre, en stad som har Victorias S' butik.
Om jag fick gå in där och bara köpa en produkt skulle det utan tvekan vara någon utav deras dussintals body splash. De finns i en uppsjö av olika färger och dofter. Min favorit är Love Spell. (Här skulle detb ha varit förträffligt med någon slags doftdator, för det går inteatt föreställa sig hur gott den luktar). Man sprejarpå sig lite när man känner för det och den sitter där den ska. Inte som en parfym, mer som en uppfräshning.  Den är enkel att ha med sig i väskan och spraya på sig om man varit på nåt snuskigt ställe, åkt tåg eller varit på en rökig uteservering.
En av mina bästa kompisar har sin favorit, Endless Love. Hon går ingenstans utan den och får hon inte spraya på sig den får hon panik. Är den slut så får hon näst intill abstinens. Hon är rolig hon.



Belv kanske lite lång beskrivning, hade kunnat babbla på hur mycket som helst om detta. Det var iallafall ett litet tips från mig :)




Bakom varje kvinna i mink står en annan som säger kvickheter om var hon har fått den ifrån...



Gott nytt Valborg!

Nu vet jag att jag iallfall kommer ha en trogen läsare i den här bloggen. Min bärre Lilli, hon har tjatat att jag ska blogga så här får hon!

Valborg idag. Någon som ska gör nåt kul? Jag ska ha middag med några vänner, ska upp och jobba imorgon så det blir nog rätt lugnt (hoppas jag, försöker intala mig själv det men det brukar oftast inte bli så).
Jag tycker att det här med valborg förlorar lite av charmen när det är på en helg. Det blir ju som en helt vanlig fredag. Det roliga med valborg är ju när det är på en vardag och första maj också är på en vardag. Då vanligt folk är får vara lediga.
Dessutom måste jag även medge att valborg är tonåringarnas midsommar. Jag tror att jag slutade gilla valborg när jag blev typ...18. Man behöver liksom inte smita undan till något gömställe för att supa sig redlös :P

Alla vänner: Ta det lugnt ikväll. Eller....nja, festa som galningar men ta hand om varandra :)

Lilli.

Den här bilden hade du inte förväntat dig vaa? ;P

 

 

Alla dessa dagar som kom och gick, inte visste jag att det var livet.

 

 


Do you feel lucky, punk?!

Jag måste läramig bloggen. Hälften är som grekiska, förstår inte alls hur man lägger upp vissa grejer eller hur man fixar kategorier. Någon som är skillad enough att hjälpa mig? Men iallafall, nu kör jag på bloggen så ser vi vart det leder. Det är ju verkligen asbra (att använda "as" eller "asa" som ett prefix har blivitlite av min grej just nu, vet varken varför eller hur det började men skit samma). Hur började meningen? Ja justdet, det positiva med att blogga. Man kommer verkligen ihåg det speciella man ville skriva ner just då. Och när man sen kollar tillbaka på gamla inlägg minns man vad man gjorde just då. Det är ju asa(?!)kul att  kunna läsa det sen. Det mesta kommer säkert glömmas bort annars. Ungefär som en dagbok, dock på ett betydligt mer opersonligt plan.

Okej, en sak som jag kom underfund med i just denna sekund är att när man suttit vid datorn ett tag så blir man helt torr och sluskig i ansiktet. Kommer det strålning genom skärmen? Inte vet jag men så känns det iaf.


Nu var det ju värsta kul att skriva, men det här inlägget kommer bli alldeles för blajjigt om jag fortsätter så det är bäst att sluta när man är på topp!



Låt dina drömmar bära dig framåt så blir de verklighet en dag.


Ur arkivet

Här är en bild från min första studiofotografering utanför skolan. Temat var poker, om det undgick någon. Den plåtades i december 09, samma dag som jag hade skolavslutning.

Dagen efter åkte jag och min sminkkollega Valentina på kryssning för att jobba åt HäntExtra genom att sminka finalisterna i deras Sveriges Man 09 tävling. Det var hur kul som helst, kanske kommer ett mer detaljerat inlägg om det i framtiden ;)

Pokersession

Modell: Sandra K Fotograf: Joakim Ekman


Den är lite väl glamour för min smak, men någonstans måste man ju börja.


Ciao Bella!

Nya grejer

Jag skulle ju dokumentera hela min utbildning, gjorde jag det? ICKE!
Nu är jag iallafall utbildad makeupartist, frilansar lite hit och dit.

Tänkte iallafall börja att blogga då jag har rätt mycket tid över emellanåt.
Tror ni jag kommer att hålla det? ICKE!
Haha nee, nu ska jag inte vara pessimistisk.
Den som lever får se :)

Jag kan ju rekomendera min syster, hon har faktist rätt många läsare (förstår intevarför hehheuheue).


Seieze the day or die regretting the time you lost.


Gamla grejer

Det här skrev jag i min blogg som startades i augusti. Försökte uppdatera den men det funkade inte alls:

"Det är på tiden att jag fixar en blogg.
Pluggar ju till make up artist och det är ju förträffligt att man kan dokumentera allt som görs på en blogg.
Nåväl, tänkte inte skriva mer nu.

Ska få min skönhetssömn. Vattnet är bytheway avstängt i Fullersta över natten, så det blir lyxvarianten att tvätta ansiktet med Imsdal vatten. Wish me luck!"






RSS 2.0